در بخش دوم مطلب آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی در وبسایت هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان آشپزی، گردشگری و هتلداری گیلان در بندر انزلی تصمیم داریم اطلاعات مهمی درباره آداب خوردن غذای مجالس و مهمانی رسمی در اختیار شما قرار دهیم . بنابراین با ما در این مطلب همراه باشید.

برای مطالعه بخش اول این مقاله کلیک کنید.

نحوه نوشیدن نوشیدنی ها در مجالس رسمی

یکی از آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی این است که حتما قبل از این که اقدام به خوردن نوشیدنی خود کنید چاقو و چنگال مخصوص را در بشقاب قرار دهید. بهتر است نحوه قرار دادن این دو در داخل بشقاب به شکل عدد هشت فارسی باشد و آنها را به صورت موازی در کنار یکدیگر قرار ندهید. بعد از قرار دادن چنگال و چاقو یا قاشق در داخل ظرف می توانید نوشیدنی خود را برداشته و از آن لذت ببرید. به هیچ وجه نوشیدنی خود را هورت نکشید و سعی کنید در اوج آرامش آن را میل کنید. حتی بهتر است که در حین غذا خوردن سعی کنید برای چند دقیقه تنها از میل کردن نوشیدنی خود لذت ببرید.

از کارد و چنگال به چه شکل استفاده کنیم؟

یکی از سوالات بسیار مهمی که در خصوص آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی پرسیده می شود این است که نحوه استفاده از چاقو و چنگال به چه شکل است. اگر تا به حال این سوال برای شما به وجود نیامده است باید بدانید که در آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی استفاده کردن از چاقو و چنگال دارای روش خاص خود است.

اگر شما یک فرد راست دست هستید در زمان استفاده از چاقو باید آن را به دست راست خود بگیرید و چنگال را نیز در دست چپ خود قرار دهید و در صورتی که شما یک فرد چپ دست هستید باید عکس این کار را انجام دهید. برخلاف وعده های غذایی عادی شما در مجالس رسمی نمی توانید از قاشق برای خوردن غذای خود استفاده کنید و به همین علت نیز باید روش کار کردن با چاقو و چنگال را به خوبی بیاموزید. اگر در حین غذا خوردن مجبور شدید چاقو و چنگال را در داخل بشقاب قرار دهید همانطور که در بخش های قبلی نیز اشاره کردیم آنها را به صورت عدد 8 فارسی قرار دهید و در انتهای کار و زمانی که غذای خود را به اتمام رساندید نیز آنها را به صورت موازی در کنار یکدیگر قرار دهید.

نحوه خوردن سوپ یکی دیگر از آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی

احتمالا شما هم در زمان حضور در یک مهمانی و یا مجلس خاص با پیش غذاهای مختلفی رو به رو شده اید که یکی از مهمترین آنها سوپ است. شاید برای شما جالب باشد که بدانید مصرف سوپ دارای قوانینی است که در آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی حتما باید به آنها توجه ویژه ای داشته باشید. برای خوردن سوپ حتما سعی کنید قاشق را از دیوارها به سمت خودتان بکشید و به هیچ وجه قاشق خود را پر نکنید.

قاشق را به سمت دهان خود ببرید و برخلاف سایر مواقع که سر خود را به سمت قاشق متمایل می کنید در مراسمات رسمی به هیچ وجه این کار را انجام ندهید. برای میل کردن سوپ قاشق را به صورت کامل در دهان خود قرار ندهید و سعی کنید که از لبه قاشق اقدام به خوردن سوپ خود کنید. آخرین نکته ای که برای خوردن سوپ در آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی وجود دارد نیز این است که به هیچ وجه بشقاب را از روی میز بلند نکنید.

نحوه خوردن مرغ، نان و غذاهای استخوان دار

زمانی که قصد دارید در یک مهمانی و یا مجلس بزرگ مرغ و یا غذاهای استخوان دار بخورید حتما به این نکته توجه داشته باشید که نباید از دست برای انجام این کار استفاده کنید. همانطور که در بخش های قبلی نحوه استفاده از چاقو و چنگال را به شما آموزش دادیم می توانید از چاقو و چنگال برای خوردن غذاهایی که استخوان دارند استفاده کنید.

نکته دیگری که باید درباره آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی بدانید نیز این است که برای خوردن نان می توانید با دست آن را به تکه هایی که در یک یا دو لقمه قابل خوردن باشند تقسیم کنید و به این ترتیب نان را نیز میل کنید.

 بایدها و نبایدهای آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی

یکی از مهمترین آداب غذا خوردن در مهمانی و مجالس رسمی این است که غذا را از یک سمت شروع کرده و تا انتها ادامه دهید و سعی کنید به هیچ وجه از وسط ظرف خود شروع به خوردن غذا نکنید.

زمانی که غذای خود را به انتها رساندید فراموش نکنید که ظرف ها و همینطور چاقو و چنگال را به صورت مرتب قرار دهید تا شکل بهتری را داشته باشند. در صورتی که با خوردن نوشابه ممکن است صداهای ناهنجاری مانند آروغ زدن تولید کنید به شما توصیه می کنیم به هیچ وجه در مراسمات و مهمانی های مهم و رسمی نوشابه و یا سایر نوشیدنی های گازدار را مصرف نکنید تا باعث اذیت شدن دیگران در زمان غذا خوردن نشوید.

برای مطالعه بخش اول این مقاله کلیک کنید.

منبع: کیبو

                                                                                                              معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران