نوشته شده در 11 آبان 1404، ساعت 04:50

برگزاری کارگاه آشپزی (آموزش دلمه)

برگزاری کارگاه آشپزی (آموزش دلمه)

غذاهای ایرانی بخشی جدانشدنی از فرهنگ و تاریخ غنی این سرزمین است. تنوع اقلیمی و فرهنگی ایران باعث شده تا هر منطقه غذاهای خاص و منحصربه‌فرد خود را داشته باشد که با ترکیبی از طعم‌ها و عطرهای دلنشین، جایگاه ویژه‌ای در قلب ایرانیان و حتی جهانیان دارند.

در این کارگاه پویا هنرآموز خانم بحیرا حسین زاده به آموزش دلمه در هنرستان فردای علم بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، گردشگری و هتلداری استان گیلان در بندر انزلی پرداخت.

معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

برگزاری کارگاه آشپزی (آموزش دلمه)

11 آبان 1404، ساعت 04:50۲۰ دقیقه مطالعه
برگزاری کارگاه آشپزی (آموزش دلمه)

غذاهای ایرانی بخشی جدانشدنی از فرهنگ و تاریخ غنی این سرزمین است. تنوع اقلیمی و فرهنگی ایران باعث شده تا هر منطقه غذاهای خاص و منحصربه‌فرد خود را داشته باشد که با ترکیبی از طعم‌ها و عطرهای دلنشین، جایگاه ویژه‌ای در قلب ایرانیان و حتی جهانیان دارند.

در این کارگاه پویا هنرآموز خانم بحیرا حسین زاده به آموزش دلمه در هنرستان فردای علم بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، گردشگری و هتلداری استان گیلان در بندر انزلی پرداخت.

معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران