در حال بارگذاری ...
نوشته شده در 19 فروردین 1402، ساعت 06:32

آموزش زولبیا و بامیه به مناسبت ماه مبارک رمضان

خلاصه مطلب

آموزش پخت زولبیا و بامیه در هنرستان فردای علم ارائه شد.

با توجه به ماه مبارک رمضان و در راستای آموزش قنادی به دانش آموزان رشته مدیریت آشپزی و قنادی هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان آشپزی، گردشگری و هتلداری استان گیلان در بندر انزلی آموزش تهیه این دو شیرینی توسط هنرآموز خانم بحیرا حسین زاده ارائه شد.

                                                                                      معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

آموزش زولبیا و بامیه به مناسبت ماه مبارک رمضان

ویراستار مدرسه
آموزشی
19 فروردین 1402، ساعت 06:32۲۰ دقیقه مطالعه
خلاصه مطلب

آموزش پخت زولبیا و بامیه در هنرستان فردای علم ارائه شد.

با توجه به ماه مبارک رمضان و در راستای آموزش قنادی به دانش آموزان رشته مدیریت آشپزی و قنادی هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان آشپزی، گردشگری و هتلداری استان گیلان در بندر انزلی آموزش تهیه این دو شیرینی توسط هنرآموز خانم بحیرا حسین زاده ارائه شد.

                                                                                      معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image