نوشته شده در 4 بهمن 1402، ساعت 07:27

آموزش نان فوکاچیا درکارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم

آموزش نان فوکاچیا درکارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم
خلاصه مطلب

کارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم برگزار شد.

نان ها یکی از شاخه های کلاسیک آشپزی و قنادی و ابداع شده توسط بشر می باشد. این رشته بدلیل پرطرفدار بودن یکی از مهارت های جذاب و پرکاربرد آشپزی قنادی محسوب می شود. آموزش نان فوکاچیا در هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان در بندر انزلی توسط خانم سهراب نیا به دانش آموزان ارائه شد.

                                                                                              معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

آموزش نان فوکاچیا درکارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم

ویراستار مدرسه
آموزشی
4 بهمن 1402، ساعت 07:27۲۰ دقیقه مطالعه
آموزش نان فوکاچیا درکارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم
خلاصه مطلب

کارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم برگزار شد.

نان ها یکی از شاخه های کلاسیک آشپزی و قنادی و ابداع شده توسط بشر می باشد. این رشته بدلیل پرطرفدار بودن یکی از مهارت های جذاب و پرکاربرد آشپزی قنادی محسوب می شود. آموزش نان فوکاچیا در هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان در بندر انزلی توسط خانم سهراب نیا به دانش آموزان ارائه شد.

                                                                                              معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

gallery image
gallery image