در حال بارگذاری ...
نوشته شده در 24 اردیبهشت 1402، ساعت 08:58

آموزش گردو پلو و پیش غذا بیورینگ در هنرستان فردای علم

خلاصه مطلب

آموزش در رشته مدیریت آشپزی و قنادی در هنرستان فردای علم ادامه دارد.

آموزش گردو پلو و دسر بیورینگ در هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان آشپزی، هتلداری و گردشگری بندر انزلی توسط هنرآموز خانم بحیرا حسین زاده به دانش آموزان ارئه گردید.

                                                                                      معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

آموزش گردو پلو و پیش غذا بیورینگ در هنرستان فردای علم

ویراستار مدرسه
آموزشی
24 اردیبهشت 1402، ساعت 08:58۲۰ دقیقه مطالعه
خلاصه مطلب

آموزش در رشته مدیریت آشپزی و قنادی در هنرستان فردای علم ادامه دارد.

آموزش گردو پلو و دسر بیورینگ در هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان آشپزی، هتلداری و گردشگری بندر انزلی توسط هنرآموز خانم بحیرا حسین زاده به دانش آموزان ارئه گردید.

                                                                                      معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image