نوشته شده در 21 اسفند 1402، ساعت 06:51

برگزاری کارگاه آشپزی در هنرستان فردای علم (رشته پلو)

برگزاری کارگاه آشپزی در هنرستان فردای علم (رشته پلو)
خلاصه مطلب

کارگاه آشپز هتل برگزار شد.

رشته پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود.

کارگاه آشپزی سنتی با آموزش رشته پلو توسط خانم سهراب نیا در هنرستان فردای علم بندر انزلی بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان برگزار شد.

                                                                   معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

برگزاری کارگاه آشپزی در هنرستان فردای علم (رشته پلو)

ویراستار مدرسه
آموزشی
21 اسفند 1402، ساعت 06:51۲۰ دقیقه مطالعه
برگزاری کارگاه آشپزی در هنرستان فردای علم (رشته پلو)
خلاصه مطلب

کارگاه آشپز هتل برگزار شد.

رشته پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با روش های متنوعی پخته می شود.

کارگاه آشپزی سنتی با آموزش رشته پلو توسط خانم سهراب نیا در هنرستان فردای علم بندر انزلی بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان برگزار شد.

                                                                   معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image
gallery image