معرفی رشته مدیریت آشپزی و قنادی

هنر پخت و پز به عنوان گران­ ترین فعالیت اقتصادی می ­تواند در افراد علاقمند به این رشته توان فعالیت فرد را در حوزه ­های کاری رستوران یا قنادی و هتل ارتقا دهد و دایره اشتغال را از همان دوران هنرستان به صورت وسیعی به تسخیر هنر خود درآورد.

رشته آشپزی

 هنر پخت و پز به عنوان گران­ ترین فعالیت اقتصادی می ­تواند در افراد علاقمند به این رشته توان فعالیت فرد را در حوزه ­های کاری رستوران یا قنادی و هتل ارتقا دهد و دایره اشتغال را از همان دوران هنرستان به صورت وسیعی به تسخیر هنر خود درآورد. این رشته زمینه اشتغال را از سال یازدهم فراهم می ­سازد.

دانش‌آموزان پس از آن­ که تحصیلاتشان را با موفقیت پشت سر گذاشتند، می ­توانند در رشته­ های کاردانی آشپزی، کاردانی پذیرایی و تشریفات، کاردانی قنادی، کاردانی آشپزی و قنادی بین­المللی و کاردانی مهمانداری هواپیما و ... ادامه تحصیل بدهند. 

آینده شغلی و بازارکار:

اشتغال در آشپزخانه رستوران و قنادی هتل­ ها

اشتغال در رستوران­ ها، تالارها، کافی­شاپ­ ها به عنوان مدیر یا آشپز

اشتغال در قطارها، اتوبوس­ ها و کشتی­ های مسافرتی به عنوان آشپز

اشتغال در قنادی­ ها و مراکز تهیه دسر