کارگاه آشپز هتل برگزار شد.
تجربه انواع طعم ها و مزه های دلپذیر و میل کردن غذاهای خوشمزه و باکیفیت، یکی از بهترین لذت های زندگی است. تمامی مردم جهان، از خوراکی ها و غذاهایی که با مهارت و سلیقه ای خاص تهیه شده و با ذائقه آن ها همخوانی داشته باشد، استقبال می نمایند.
این بار در کارگاه آشپز هتل هنرستان فردای علم بندر انزلی، بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان، مرصع پلو توسط خانم سهراب نیا به دانش آموزان ارائه شد.
معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران