کارگاه عملی با ارائه کار توسط دانش آموز برگزار شد.
در هنرستان فردای علم و در رشته مدیریت قنادی و آشپزی، کارآموزان پس از گذراندن این دوره می توانند در کافی شاپ ها رستوران ها، قنادی ها و هتل ها مشغول بکارشوند یا بصورت مجزا با داشتن یک کارگاه کارآفرینی به تولید نان، شیرینی و کیک بپردازند یا در منزل به فعالیت پرداخته و بازار فروش داشته باشند.
در این کارگاه دانش آموز فاطمه گلریز دانش آموز پایه دوازدهم، با سرپرستی خانم حسین زاده به ارائه کار عملی پرداخت.
معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران