کارگه آشپز هتل برگزار شد.
کارگاه آشپزی هتل با هدف آموزش مهارتهای لازم برای تهیه غذاهای متنوع و مرتبط با اصول بهداشتی و بهینهسازی فضاهای آشپزخانه برگزار میشوند، که یکی از پرطرفدارترین کارگاه های آموزشی در صنعت هتلداری و رستورانهاست.
این کارگاه با آموزش بریانی مرغ توسط هنرآموز خانم بحیرا حسین زاده به دانش آموزان رشته مدیریت آشپزی و قنادی در هنرستان فردای علم بهترین هنرستان آشپزی، هتلداری و گردشگری استان گیلان در بندر انزلی برگزار شد.
معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران