کارگاه آشپز هتل با آموزش بریانی مرغ برگزار شد

کارگه آشپز هتل برگزار شد.

کارگاه آشپزی هتل با هدف آموزش مهارت‌های لازم برای تهیه غذاهای متنوع و مرتبط با اصول بهداشتی و بهینه‌سازی فضاهای آشپزخانه برگزار می‌شوند، که یکی از پرطرفدارترین کارگاه های آموزشی در صنعت هتلداری و رستوران‌هاست.

این کارگاه با آموزش بریانی مرغ توسط هنرآموز خانم بحیرا حسین زاده به دانش آموزان رشته مدیریت آشپزی و قنادی در هنرستان فردای علم بهترین هنرستان آشپزی، هتلداری و گردشگری استان گیلان در بندر انزلی برگزار شد.

                                                                                         معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

گزارش تصویری