آموزش نان هفت غله در کارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم

کارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم برگزار شد.

نان، قوت غالب بشر از دیرباز تاکنون، در گذر زمان تحولات چشمگیری را تجربه کرده است. از نان های سنتی و ساده خاورمیانه تا نان های حجیم و فانتزی امروزی، هر نوع نان با ویژگی ها و طعمی منحصر به فرد، زینت بخش سفره های مردم در سراسر جهان شده است.

در کارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم در هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان در بندر انزلی، این هفته نان هفت غله یا هفت مغز توسط خانم سهراب نیا به دانش آموزان آموزش داده شد.

نان تست هفت غله، این نان با دارا بودن توازن دقیقی از انواع دانه غلات، سرشار از فیبرهای غذایی است. دانه های موجود در پوسته نان در حین پخت برشته شده و طعم مطلوب این نان هفت غله را بیشتر می‌کند. نان هفت غله مخلوطی منحصر به فرد از غلات گندم، جو، چاودار، جو پرک، دانه های آفتابگردان،کنجد، تخم کتان و سیاه دانه می‌باشد. این تنوع در مواد اولیه فواید تغذیه ای بی شماری را به همراه دارد.

تست هفت غله دارای مغزی بسیار مغذی است و به علت فرآیند پیشرفته تولید و تخمیرکامل قابلیت هضم راحتی دارد.

غلات ؛ منبع غذایی ارزشمندی از منگنز، مس، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین (B1)، روی و فیبرهای غذایی می‌باشد.

گزارش تصویری