نان تست هفت غله، این نان با دارا بودن توازن دقیقی از انواع دانه غلات، سرشار از فیبرهای غذایی است. دانه های موجود در پوسته نان در حین پخت برشته شده و طعم مطلوب این نان هفت غله را بیشتر میکند. نان هفت غله مخلوطی منحصر به فرد از غلات گندم، جو، چاودار، جو پرک، دانه های آفتابگردان،کنجد، تخم کتان و سیاه دانه میباشد. این تنوع در مواد اولیه فواید تغذیه ای بی شماری را به همراه دارد.
تست هفت غله دارای مغزی بسیار مغذی است و به علت فرآیند پیشرفته تولید و تخمیرکامل قابلیت هضم راحتی دارد.
غلات ؛ منبع غذایی ارزشمندی از منگنز، مس، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین (B1)، روی و فیبرهای غذایی میباشد.