بهترین آشپز دنیا هم که باشید، وقتی اسم میهمان و میهمانی شام بیاید، دست و پایتان را برای آشپزی مجالس گم میکنید.
وبسایت هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان آشپزی، گردشگری و هتلداری در بندر انزلی شما را به خواندن این مقاله دعوت می کند.
۱- بهتر است برخی از سبزیها مانند هویج، گلکلم، پیاز و گوجهفرنگی را اصلاً نپزید. چون این سبزیها به صورت خام خوشمزهتر هستند. شما میتوانید آنها را قطعهقطعه و با کمی آبلیمو طعم دار کنید و کنار ظرف غذایتان بچینید. اگر سفت و سختی هویج برای شما یا کودکتان قابل تحمل نیست، میتوانید آن را رنده کنید تا خوردنش آسانتر شود.
۲- هیچ طعمدهندهای مانند پودر سیر، فلفل سیاه و مقدار بسیار کمی نمک نمیتواند سبزیهای شما را خوشطعم کند. افزودن کمی کره، روغن زیتون یا روغن کنجد به سبزیهای پخته هم میتواند طعم فوقالعادهای به آنها ببخشد.
۳- هرگز به سبزیهایی که قرار است پخته شوند، آبلیمو یا سرکه اضافه نکنید. این کار باعث تلخ و بدبو شدن آنها میشود. شما میتوانید آبلیمو و سرکه را بعد از پخت به سبزیها اضافه کنید.برای اینکه ویتامینها، شکل و بافت سبزیها از دست نروند و بیطعم نشوند، بهتر است به جای آب پز کردن یا جوشاندن آنها، از روش بخارپز استفاده کنید.حواستان باشد که گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزید تا طعم بهتری پیدا کنند. برای پختن هر یک عدد مرغ کامل، یک لیوان آب کافی است. و شما با افزودن آب بیشتر، فقط طعم مرغ را از بین خواهید برد.
۴- ذرت، نخودفرنگی، باقلا و لوبیا سبز را بلافاصله بعد از پخت از داخل ظرف خارج کنید تا پوست رویی آنها جدا نشود و ظاهر زشتی پیدا نکنند. در ضمن، افزودن کمی کره، نمک و آویشن میتواند طعم این سبزیها را بسیار مطلوبتر کند.
۵- اضافه کردن کمی نمک، گردوی آسیاب شده، کره و پونه خشک به سیبزمینی پختهشده، طعم فوقالعاده جدیدی را به این خوراکی مفید میدهد.
۶- پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوشطعم شدن این سبزیها میشود. البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آنها اضافه شود.
معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران