یکی از مهمترین موضوعاتی که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده است تفاوت کترینگ و تهیه غذا می باشد که در این خصوص می توان گفت، درست است که این دو واژه در بسیاری از مکان ها به جای یک دیگر مورد استفاده قرار می گیرد اما بهتر است که تفاوت میان این را بدانیم تا بهتر بتوانیم با این صنعت و کسب و کار آشنا شویم. برای آشنایی با تفاوت این دو واژه، مطالعه این مقاله در وبسایت هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان آشپزی، گردشگری و هتلداری استان گیلان در بندر انزلی را به شما توصیه می کنیم.
تهیه غذا در کترینگ ها به میزان و حجم بسیار زیاد برای ارائه غذای شرکتی و یا سرو غذای مجالس در تعداد با تنوع بالا برای مصرف کنندگان خصوصی می باشد . در حالی که تهیه غذا از میزان غذای کمتری برخوردار بوده و بیشتر برای مصارف مردم عمومی می باشد و کترینگ بیشتر برای رویدادهای اجتماعی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع وظیفه و کار هر دوی آن ها تهیه غذا با بهترین مواد غذایی و با کیفیت ترین غذاها به همراه لذیذترین نوشیدنی ها می باشد.
انواع کترینگ ها
- کترینگ هوایی
- کترینگ ریلی
- کترینگ بیمارستانی
- کیترنگ هتل
- کترینگ مجالس
کترینگ هوایی
کترینگ هوایی، نام شرکت های تامین کننده خوراک و نوشیدنی در سفر های پروازی هست. نکته قابل توجه در این کترینگ ها، منوی آن ها است. چراکه نسبت به سایر کترینگ ها محدود تر هستند.همانطور که می دانید، امکان گرم کردن یا پخت غذای تازه در هواپیما وجود ندارد. به همن جهت، معمولا در هواپیما وعده های غذایی سبک بوده و به شکل کنسروی یا سرد، سرو می شوند.
کترینگ ریلی
بر خلاف کترینگ های هوایی، در نوع زمینی و از جمله ریلی آن می توان غذای تازه و گرم در اختیار مسافران قرار داد. به همین دلیل، منوی غذایی کترینگ ریلی، تنوع بیشتری دارد.
در کترینگ ریلی، انواع غذا هایی که در کترینگ رستورانی سرو می شود، به چشم می خورند. برای مثال می توان به کباب ها، خورش ها، انواع نوشیدنی های سرد و گرم و غیره اشاره کرد.
کترینگ بیمارستانی
تهیه غذا بیمارستان، تفاوت بسیاری با خوراک های معمولی دارد. از آنجا که بیماران دارای رژیم های غذایی مختلفی هستند، کترینگ های بیمارستانی با محدودیت بیشتری مواجه می شوند.
سرآشپز کترینگ بیمارستانی، عموما غذا هایی فاقد چربی و مواد افزودنی تهیه کرده تا هضم و جذب آن ها برای بیماران، ساده تر باشد.
کترینگ هتل
یکی دیگر از تفاوت کترینگ و تهیه غذا که بسیار محسوس می باسد در کترینگ هتل هاست زیرا هیچ محدودیتی در خدمات کترینگ هتل وجود نداشته و غذا ها با شکوه هرچه تمام تر طبخ و ارائه می شوند. زیرا یکی از تاثیرگذار ترین موارد در سنجش اعتبار هتل ها به نحوه پخت و سرو غذا در آن ها بر می گردد.
منبع: کیبو
معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران