آموزش نان فوکاچیا درکارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم

کارگاه نان های حجیم و نیمه حجیم برگزار شد.

نان ها یکی از شاخه های کلاسیک آشپزی و قنادی و ابداع شده توسط بشر می باشد. این رشته بدلیل پرطرفدار بودن یکی از مهارت های جذاب و پرکاربرد آشپزی قنادی محسوب می شود. آموزش نان فوکاچیا در هنرستان فردای علم، بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان در بندر انزلی توسط خانم سهراب نیا به دانش آموزان ارائه شد.

                                                                                              معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

گزارش تصویری