کارگاه آشپزی با آموزش کشک بادمجان برگزار شد

کشک بادمجان یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که احتمالاً از دوران قدیم وجود داشته است. این غذا در مناطق مختلف ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد و در هر منطقه باتوجه‌ به سلیقه و آداب محلی متفاوت است.

کارگاه آشپزی با طبخ کشک بادمجان در هنرستان فردای علم بندر انزلی، بهترین هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان توسط هنرآموز خانم حسین زاده برگزار گردید.

                                                                                       معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

گزارش تصویری