کار عملی دانش آموز پایه دهم مدیریت آشپزی و قنادی

کارگاه آشپزی در هنرستان فردای علم با ارائه کار عملی توسط دانش آموز برگزار شد.

کارگاه آشپزی در هنرستان فردای علم بندر انزلی، بهترن هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان با ارائه کار عملی توسط دانش آموز برگزار شد. در این کارگاه پویا توپک پنیری، سالاد الویه و سالاد فصل توسط دانش آموز پایه دهم ثنا سرابی و با حضور هنرآموز خانم حسین زاده تهیه گردید.

                                                                      معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

گزارش تصویری