کار عملی دانش آموز پایه یازدهم مدیریت آشپزی و قنادی

کارگاه آشپزی در هنرستان فردای علم با ارائه کار عملی توسط دانش آموز برگزار شد.

کارگاه آشپزی در هنرستان فردای علم بندر انزلی، بهترن هنرستان مدیریت آشپزی و قنادی، هتلداری و گردشگری استان گیلان با ارائه کار عملی توسط دانش آموز برگزار شد. در این کارگاه پویا سالاد پیاز، مرغ مکزیکی و سالاد سیب توسط دانش آموز پایه یازدهم آرمیتا محمدیان و با حضور هنرآموز خانم حسین زاده تهیه گردید.

                                                                      معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

گزارش تصویری