کارگاه عملی قناد هتل برگزار شد

کارگاه عملی با ارائه کار توسط دانش آموز برگزار شد.

در هنرستان فردای علم و در رشته مدیریت قنادی و آشپزی، کارآموزان پس از گذراندن این دوره می توانند در کافی شاپ ها رستوران ها، قنادی ها و هتل ها مشغول بکارشوند یا بصورت مجزا با داشتن یک کارگاه کارآفرینی به تولید نان، شیرینی و کیک بپردازند یا در منزل به فعالیت پرداخته و بازار فروش داشته باشند.

در این کارگاه دانش آموز فاطمه گلریز دانش آموز پایه دوازدهم، با سرپرستی خانم حسین زاده به ارائه کار عملی پرداخت.

                                                                        معاون آموزشی و فناوری: لیلا ناوران

گزارش تصویری